Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bentonit agyagpor

Bentonit agyagpor sokoldalúsága

 

100% ORGANIKUS ÉS TERMÉSZETES | VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK MINDEN BŐRTÍPUSRA

A bentonit arcpakolás nemcsak a szennyeződéseket szívja magába, hanem a méreganyagoktól és a fölösleges zsírtól is könnyedén megszabadítja a bőrt, így a vérkeringés javul és a méreganyagok távozni tudnak.

A bentonitpakolás hatására az arcbőr pórusai összehúzódnak, majd megnyílnak, ezáltal nagy mennyiségű méreganyagtól és egyéb gyulladást előidéző anyagtól szabadul meg az arcbőr, amit a bentonit magába zár.

A bentonitban található rendkívül magas ásványi anyag koncentráció révén – mely a testi sejtekének akár 30-szorosa is lehet – gyakorlatilag ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét. A bőrt feszesebbé teszi.

Sokoldalú felhasználási lehetőség

A szépségiparban bentonit-agyagot használhatunk a bőrből származó toxinok kivonására, a bőr tisztítására és az új bőrsejtek fejlődésének elősegítésére. A bentonit nyugtatja és meggyógyítja a bőrt, így ragyogó és gyönyörű lehet. Bentonitos agyagot használhatjuk akár arcmaszknak, test- és lábpakolásnak is.

  • Regenerálja a bőrkészletet: A hegeket és vágásokat meggyógyítja új bőrsejtek regenerálásával és a méreganyagok eltávolításával.
  • Tisztít: A bentonit agyag ideális a pórusokat tiszításához, szennyeződések eltávolításához, méregtelenít és revitalizál.
  • Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag: Szerves, tiszta és 100% -ban természetes, kiegészítések nélkül.
  • Egyszerű használat: Egyszerűen keverje össze vízzel vagy almaecet-ecettel, ragassza fel arcára és 15-20 percig szárítsa meg.
  • Minden bőrtípuson alkalmazható: Minden bőrtípusra, biztonságos és nem mérgező kozmetikai termék.

Bentonit agyagpor maszkként használva

Az agyag alkalmazására több különféle módszer is létezik: fogyasztható vízzel, maszkként, krémként vagy fürdővízhez keverve.

Maszkként alkalmazva a bentonit agyagot folyadékkal pasztává keverjük, az érintett területre kenjük pakolás formájában, majd hagyjuk megszáradni. Ennek a módszernek egyetlen hátránya, hogy minél hosszabb ideig marad a nedves bőrön, annál hosszabb ideig képes a munkáját elvégezni, így a hosszabb száradás során még jobban kiszáríthatja a bőrt. Pakolás után minden esetben megfelelő módon hidratálni kell az érintett területet.

Hogyan alkalmazzuk a bentonit agyagot?

Használat

A pakolásból 2-3 teáskanálnyit kell összekeverni annyi vízzel (virágvízzel is lehet), hogy masszaszerűvé váljon. Tetszés szerint illóolajokat is lehet hozzáadni. Az agyagpasztát körkörös mozdulatokkal, egyenletesen fel kell vinni az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, 20-30 perc hatóidő után langyos vízzel le kell mosni.

Milyen gyakran kell alkalmazni a bentonit agyagot?

Ez az agyag nagyon lúgos a bőr számára, éppen emiatt nem szabad túl gyakran használni, mert megzavarhatja a bőr pH-értékét, így hosszú távon nem előnyös. A heti egy- kétszeri pakolás a leginkább megfelelő. Minden bőrtípusra.

Rendezés:

Keresés